For å kunne reise på leir må du være medlem i Internasjonal Dugnad. Som medlem får du tilsendt vårt medlemsblad ”Dugnad Nytt” 1 – 2 ganger i året, samt nyhetsbrev, du får mulighet til å engasjere deg i organisasjonen eller delta på aktiviteter i ID-nettverket.

 

Ved å være medlem støtter du Internasjonal Dugnads frivillige arbeid. Vi er en organisasjon som er basert på frivillighet og dugnadsinnsats, også når det gjelder drift av organisasjonen. Vi mottar ikke statlig grunnstøtte, og er avhengig av støtte fra våre ca. 100 medlemmer for å kunne opprettholde organisasjonen.

 

Medlemskontingenten betales til kontonummer er 1254 62 30986, merk gjerne innbetalingen med ”medlemskontingent”. Medlemskontingenten er kr 300 per år.

 

Ønsker du å gi et bidrag til Internasjonal Dugnad? Da brukes samme kontonummer, merk gjerne innbetalingen med ”gave”.

Kontakt oss

 
Tlf: 40 51 27 53
(mandag og torsdag, kl.17-19)
 
Adresse:
Nordahl Bruns gate 22
0165 Oslo
(besøk etter avtale)
 
Facebook:

 

Annerledes ferie? Prøv frivillig arbeid!

     

Internasjonal Dugnad har en lang historie som strekker seg tilbake til 1939, da den første norske dugnadsleiren ble arrangert i Norge. Hvert år arrangerer Internasjonal Dugnad 2-4 leirer i Norge, samtidig som det formidles plasser for norske deltakere til leirer over hele verden. 

På en dugnadsleir jobber du i en gruppe med internasjonale deltakere. Du jobber med praktiske arbeidsoppgaver som for eksempel maling, vedlikehold, ryddearbeid, økologisk jordbruk eller sosialt arbeid med barn og/eller funksjonshemmede. I tillegg til praktisk arbeid kan leiren inneholde et studietema, for eksempel miljøvern, ikke-vold, kvinnespørsmål, eller flyktningers rettigheter.

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com